<h1>eDnevnik, slovenski blog</h1>

Najem Vozila

najemvozila.eDnevnik.si

O meni

Na prvo stran
Osebna stran
Arhiv
Prijatelji
Foto album

Povezave

Najem avta v tujini
Yacht Charter
Zobna ambulanta Ljubljana

Kategorije


Najnovejša sporočila

Najem Vozila

PrijateljiŠtevilo zadetkov: 10249

Najem Vozila

23:17, 4. 01. 2011 .. Stalna povezava

Potrebujete avto za krajša obdobja in se vam ga ne izplača kupiti, ker bi imeli preveč stroškov, ga kasneje težko prodali in na avtu preveč izgubili. Imamo rešitev, Najem Vozila.

 

Vozilo lahko najamemo iz več razlogov; lahko ga najamejo podjetja, ki bi jim nakup novega vozila povzročil prevelik strošek(nakup, servisi, menjava gum, vzdrževanje,..), poleg tega pa ga ne potrebujejo vsak dan, lahko ga najamejo fizične osebe za potovanja v tujino, osebe, ki za počitnice potujejo v tujo državo in si želijo ogledati kaj več znamenitosti te države in seveda peš tega ne bi zmogli,vozila lahko najamemo za svečane dogodke,… razlogov je seveda več,…

 

Pri najemu vozila tudi vsak dan bolj opažamo prednosti pred nakupom; Strošek, ki ga predstavlja najem vozila je strošek najema, gorivo in strošek odbitne franšize v kolikor je najemnik sam kriv za nastalo škodo. Ostalo je vse na strani najemodajalca; Poskrbi za zavarovanja, 24/7 asistenco ni vam potrebno skrbeti za gume, servise, pranje vozila, olje,…

 

Dobra stran najema vozila je ta, da si lahko vsakič,ko vozilo najamemo izberemo drugo kategorijo vozila in tako vedno vozimo drugo vozilo. Seveda pa je od kategorije vozila oz. velikosti vozila odvisna tudi cena. Večje, bolj luksuzno vozilo si bomo izbrali, višja bo cena in s tem tudi večja odgovornost.

 

Seveda pa moramo biti pri najemu vozila pozorni na najemne pogoje, ki si jih lahko ogledate na spletni strani za NAJEM VOZILA podjetja Avant Car d.o.o.

 
Avtor vsebine tega eDnevnika je najemvozila.
Pogoji uporabe - Varovanje zasebnosti - e-pošta: info@eDnevnik.si
Vse pravice pridržane. © 2005-15 eDnevnik