<h1>eDnevnik, slovenski blog</h1>
8. 07. 2008, 04:19

(nadaljevanje zgodbe!) Samozadovoljevanje!

Vsebina tega bloga ni primerna za mladoletnike, zato ga, prosim, osebe mlajše od 18 let ne berite!

Sexyx is back!!!

... (nadaljevanje) Prišla sem domov. Od seksa kar z temi sem bila totalno zrajcana. Teta je že spala, jaz pa sem se počasi slačila. Ko sem se tako čisto naga vsedla na hladno odejo na postelji, mi je prav prijalo. Z roko sem pobožala svojo muco. Mmmm. Prav prijeten občutek. Potem sem se vlegla na trebuh in razmaknila noge narazen. Hlad sem lahko čutila med nogami. Takrat sem začela delati tiste gibe - podobne kot pri seksu in prav prijetno se mi je zdelo, zato sem nadaljevala. Tako fin občutek je bil, ko se je ščegetavček drgnil ob odejo. Nato sem delala gibe vedno močneje in hitreje. Bil je totalno dober občutek. Bila sem vedno bližje. Ni bilo sicer tako dobro, kot če bi čutila nekaj konkretnega med nogami, vendar je malo za spremembo kar prijalo dobiti orgazem brez moškega! Prav nežno sem začela stokati in hitreje dihati. In ahhh - prav zares mi je prišlo. Ko sem šla z roko proti muci, je bila čisto mokra. Iz predala (nočne omarice) sem vzela vibrator, saj mi še ni bilo dovolj. Počasi sem ga zarinila vase. Nežno mi je brnelo v muci. Mmmmm. To je življenje. Ah, ah! Lepo! Prišlo mi je 2x! In takrat sem šla spat. Bom imela dovolj seksa jutri... (se nadaljuje)

17. 07. 2007, 20:44

Trije naenkrat

Vsebina tega bloga ni primerna za mladoletnike, zato ga, prosim, osebe mlajše od 18 let ne berite!

 

Pomembne stvari prejpnjega vpisa: Z teto sva se vrnile od tedenskega oddiha in sem šla takoj k učitelju. Bil je potrt zaradi ločitve. Takoj ko sem zadovoljila vročo blondinko sem tudi njega.

 

Tokrat mi navodil ni dal v šoli, ker sva se zmenila, da kar pridem k njemu. No, razmišljala sem, da sploh nima naloge, vendar hoče samo sex... Pa je imel nalogo zame... No, če se pravilno izrazim je imel tri naloge zame. zadovoljila bi naj tri moške naenkrat. Vedno težje naloge mi daje... Morda me testira... Nič, oblekla sem se v črno usnje - v vročo oprijeto majčko in minico, kot vedno. Odpravila sem se. Tam so me pričakali trije vroči fantje. menda so bili stari med 20 ali 30 nekje... Samozadovoljevanje jim je bilo premalo, drug na drugem pa tudi niso želeli preizkusiti... Ja, zato pa imajo mene. Vsi so že bili brez majice - dan je bil vroč. Na sebi so imeli le kavbojke in seveda spodaj spodnje hlače. Hm, ko sem jih videla sem takoj vedela kaj z njimi. Njihova učiteljica bom. Nataknila sem si očala, ki so bila sicer brez dioptrije, vendar so sem zgledala bolj ''učiteljsko''. Začela sem takole: ''Tako moji otroci, zdajle si vsi trije slecite kavbojke!'' Slekli so jih. Nato sem jim ukazala, da si naj slečejo spodnjice. zdaj so bili nagi. Nato sem jih vprašala, kdo ima rad analno. Javil se je le en. Odličmo! Ta je bil zadaj. Potem sem vprašala, kdo ima rad fafanje. Tudi samo en - ta je dobil svoje. Se pravi je en ostal za tisto dobro staro klasiko... Postavila sem se na vse štiri. Ukazala sem jim, da morajo začeti vsi naenkrat. Ok, do takrat še nikoli nisem kar z temi... Ko so vstavili svoje obilne hrenovke vsak v svojo luknjo zadovoljstva, sem jih takoj občutila. Takrat sem vedela, da je lepo biti ženska - oni imajo enkratno zadovoljstvno, jaz pa imam trikratno zadovoljstvo naenkrat... Kmalu sem začela kričati. vedno glasneje. Iz treh strani je pač toliko bolj močno. Tistemu, kateremu sem fafala je prišlo prvo. Spermo je izlil v moja usta, jaz pa sem jo izpljunila nazaj na njegovo premoženje. Skoraj se mu je še 1x dvignil... potem je prišlo tistemu pri zadnjični odprtini. On je imel drugačno tehniko. Preden mu je prišlo ga je vzel iz odprtine in ga zunaj božal še toliko, da mu je prišlo in me je pošprical po hrbtu. tretjemu pa še ni prišlo, saj tudi meni ne. Vlegla sem se na hrbet in pa me je naskočil, druga dva pa sta samo opazovala. Jaz sem kričala - vedno bližje sem bila, on pa je porival kolikor je mogel. njemu je prej prišlo. Ko ga je vzel iz mene sem še mogla sama drgniti, da mi je čez par trenutkov prišlo. Fantje so mi plačali, se oblekli in se spravili na kavč gledati nogomet, jaz pa domov... Danes nisem bila več pri volji za še en sex z učiteljem... (se nadaljuje)


16. 07. 2007, 20:40

Uživanje v bolečini

Vsebina tega bloga ni primerna za mladoletnike, zato ga, prosim, osebe mlajše od 18 let ne berite!

 

Pomembne tvari prejšnjega vpisa: Vrnila sem se iz tedenskega oddiha in našla učitelja potrtega zaradi ločitve, vendar najprej je bila na vrsti vroča blondinka, ki je doživela užitke mojih sposobnoti.

 

... (nadaljevanje) Ko sem se vrnila k učiteljiu sem potiho vstopila, saj sem ga želela presenetiti. Vrata so bila odklenjena, saj me je pričakoval, njega pa ni bilo v stanovanju. Torej je bil v kleti. Potiho sem šla v klet, kjer sem ga dobila pri masturbiranju. Gledala sem ga, kako je svojega nabreklega vojaka vlekel po rokah. Vedno hitreje, vedno močneje. Potem je začel kričati. Postala sem potrebna. Tudi sama sem segla z roko pod krilo, potem pa sem se spomnila, da me lahko zadovolji on, ko pa je tako potreben. Stopila sem naprej, da me je zagledal. Ostal je brez besed. Ni vedel kaj naj naredi, če bom huda ker je masturbiral... Stopila sem do njega in njegovega vijaka prijela v roko. Močno sem ga stisnila. Bil je čisto trd. Kar oblečena sem se nataknila nanj, saj nisem imela spodnjega perila, on pa me je še vedno gledal čisto prestrašeno. Zaprla sem oči in nagnila z glavo nazaj. Začutila sem močnega vojaka v sebi, on pa je zastokal. Začela sem jahati - not, ven, not, ven, vedno hitreje. ''A, a, še, še, to, hitreje, močneje, jaaa,'' vse to je prišlo iz mojih ust. Čisto sem se prepustila, on pa tudi. ''Prihaja, še malo, daaaj, močneje,'' je kričal on. Potem mu je prišlo. Pritekla je sperma, njegov vojak pa se je povesil. Ni mi še prišlo, zato sem ga prosila, če bi me lahko zadovoljil z vibratorjem. Šel je do omare in iz nje vzel tisti močan vibrator in me vprašal, če želim počasi, srednje ali hitro. Vprašala sem ga na kateri stopnji sem imela prvič, on pa je rekel počasi. Počasi? No, potem grem na srednje, da si hitro pustim za naslednjič. Vibrator je bil čisto poseben vibrator. Ni bil v obliki moškega spolnega organa, zgoraj je bil bolj špičas, vendar je bil iz plastike ali pa morda iz gume. Razprla sem noge in gledala, kako ga vstavlja v mojo lulo. Prijela sem se za posteljo, saj sem vedela, da bo to hudo. Ko ga je vključil sem zakričala, ko da bi me kdo posiljeval ali mučil. Silišal se je en dolg ''aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.'' Komaj sem dihala, tako me je bolelo, ampak ravno to mi je prijalo, bolečina. Potem mi je prišlo. To je bila taka bolečina, takšen občitek. Božansko! Potem sva se dogovorila z učiteljem, da se vidiva naslednji dan in šla sem in komaj čakala da doživim tako bolečino spet... (se nadaljuje)


15. 07. 2007, 20:37

Z dekletom

Vsebina tega bloga ni primerna za mladoletnike, zato ga, prosim, osebe mlajše od 18 let ne berite!

 

Pomembne stvari prejšnjega vpisa: Zgleda da je teta kaj posumila in me je peljala na tedenski oddih na neko zapuščeno obalo. enostavno nisem mogla zdržazi brez, zato sem se na samotni plaži zadovoljila kar sama.

 

Domov sva prišle popoldan in takoj ko sva prišle, sem šla k učitelju. Bil je ves poklapan. Zadnjič je videl svojo zdaj že bivšo ženo. Rekel je, da potrebuje malo tolažbe, toda po moji naslednji nalogi. Neka blondinka je slišala za moje dosežke in želi preiskusiti moje sposobnosti tudi na ženski - sebi. Ok, do takrat še nikoli nisem z žensko, ampak je bilo zanimivo. Želela je, da pridem normalno oblečena in takšna sem tudi prišla. Pozdravili sva se in takoj za tem je rekla: ''Torej tukaj stojim, kako me boš zadoboljila?'' Razložila sem ji, da še nikoli nisem z žensko, vendar bom improvizirala. Strinjala se je, zato sva kar začeli. Za uvod sva se strstno poljubljali na vse možne načine. Med poljubi sva se nežno slačile. Tako nežno sem ji slekla sexy majčko in jo poljubljala dalje. Isto je ona storila meni. Potem sem ji odpela modrc in zagledala obilne dojke. Podobne so bile mojim. Glavo sem nagnila nižje in jih začela poljubljati. Med tem je ona meni slekla modrc. Začela je tiho stokati. Vedno bolj ji je prijalo. potem sem ji med poljubljanjem odpela kavbojke in jih nežno slekla. Pri tem pa mi ni sledila, saj sem imela bolečeno minico. Z roko me je pobožala po nogi in šla z njo vedno višlje, dokler ni začutila, da ne nosim spodnjega perila. Dva prsta je vtaknila vame in ju začela drgniti. Jaz sem ji med tem slekla spodnjice. Tudi jaz sem jo začela z celo dlanjo drgniti od spodaj. začela je močno stokati. vedno bolj hitro sem drgnila, potem pa sem naenkrat nehala. Vlegla sem jo na posteljo, jaz pa sem počapnila pred posteljo in ji začela lizat lulo. Z rokami sem razmaknila eno sramno ustnico od druge in vmes vtaknila jezik. Mala je zastokala kot zmešana. ''Še, še,'' je kričala. Z jezikom sem šla še globje. Takrat je zatulila. Prišlo ji je. Še zadnjič sem jo polizala in se vsala ter se oblekla. ''Odlično,'' je rekla. ''Praviš, da si prvič z žensko?'' Potrdila sem ji in ona je rekla, da me bo priporočila še drugim. Plačala je in šla sem naravnost proti domu učitelja, ki me je že voljno pričakoval...


14. 07. 2007, 20:03

Sama kar na plaži

Vsebina tega bloga ni primerna za mladoletnike, zato ga, prosim, osebe mlajše od 18 let ne berite!

 

Pomembne stvari prejšnjega vpisa: Postaven črnec mi je dokazal, da pri spolnosti res ne gre o velikostni, vendar o tehniki.

 

... (nadaljevanje) Teta je morala verjetno kaj posumiti, saj me je peljala na en teden počitnic na neko obalo, kjer je najelo majhno hiško. Torej en teden nič... Ampak nisem mogla zdržati. Tam ni bilo nobenega potrebnega fanta za najti, učitelj ni mogel k meni, ker je šel baje na sodišče podpisat ločitev, z teto pa si tudi ne morem kaj dosti začeti... Potem pa mi je en dan prekipelo. Rekla sem ji, da grem na plažo, ki je bila tako zapuščena. Oblekla sem kopalke in se opravila za prvo sipino. Plaža je bila peščena in nikjer ni bilo nikogar. Prav zamikalo me je. Ulegla sem se, da bi se malo posončila, potem pa je prišel močan valj in me je po prsih malo pošprical. Ko sem se brisala, je dojka skočila iz kopalk. Občudovala sem, kako imam velike. Niso prevelike, pa tudi premale niso. Ravno pravšnje, in tako zelo sexy. Pogledala sem naokoli. Nikjer ni bilo nikogar. ''Ja kaj mi pa bo,'' sem si rekla in slekla zgornji del kopalk. Začela sem si božati dojke. Mokre bradavičke. Moje roke so polzele in so spolzele tudi nižje. Po telesu navzol, do spodnjega dela kopalk. Slekla sem tudi te. Rahel vetrič je zapihal in me pobožal. Začela sem se božati spodaj. Še en valj me je malo poškropil. Bila sem malo mokra. Moja roka je polzela po ščegetavčku. Vedno hitreje. Moja muca je bila vedno bolj mokra. Kmalu sem začutila malo bolečine, ki je postajala vedno večja. Predstavljala sem si, da sem z njim. Da je na meni in se zariva vame. Čutila sem mokre prste, kako se zarivajo vedno globje in globje. bili so hladni in mokri. Komaj sem se zadrževala, da ne bi zatulila, zakričala in spustila iz sebe kar sem čutila, ko sem dobila orgazem. Čutilo se je tako božansko, kot bi bilo z njim. To se je zgodilo zadnji dan. Enotavno nisem več zdržala. Morala sem dobiti. Nato sva se z teto vrnili domov... (se nadaljuje)


13. 07. 2007, 20:09

Pomembna je tehnika, ne velikost

Vsebina tega bloga ni primerna za mladoletnike, zato ga, prosim, osebe mlajše od 18 let ne berite!

 

Pomembne stvari prejšnjega vpisa: Učitelj in njegova žena se bosta ločila, saj si je ona našla nekega bogatega italijana, jaz pa sem ga malo potolažila... Vendar, a se ga bom zdaj še kdajkoli sploh rešila?

 

V vsaki stvari se slej kot prej pojavijo težave. Ko sem se vrnila domov me je tam pričakala teta, ki pa je želela izvedeti kje sem bila. Še zdaj ne vem, zakaj je bila prej doma. Hitro sem si morala nekaj izmisliti. Rekla sem ji, da sem bila pri enem učitelju, ki mi bo od zdaj naprej vsak dan pomagal pri učenju. Ne vem kako je nasedla, vendar to je bila sreča, da je. Omenila sem še, da sovraži, če mu skrbniki kaj nakladajo, zato mislim, da mi ne bo tečnarila da želi tega dobrosrčnega človeka spoznati... Za las je šlo... Ampak hvala bogu, saj sem že naslednji dan dobila novo nalogo. Zelo potreben črnec išče mlado dekle, ki je pripavljena na vročo avanturo. Z tem je mislil neobvezen sex... Jah, iskanja je konec - tukaj sem! In kot vsak dan ko je bila teta v službi, sem se jaz ''odplazila'' k učitelju v njegovo garderobo v kleti. Tokrat sem oblekla obleko, ki pa ni bila nič daljša, kot če bi nosila minico. To mi je bilo všeč, da so oblačila tako kratka. Učitelju sem se zdela, kot vedno, zelo privlačna. Če ne bi imela stranke, bi si me kar sam privoščil. Ta črnec je živel v bloku, v čisto zgornjem nadstropju. In sem omenila, da blok ni imel dvigala? Ko sem prišla gor, me je potrebnost že skoraj minila. Ampak črnec je bil čeden, dovolj čeden, da bi ga na ulici pogledala... In bil je tudi direkten. Kar direktno mi je povedal, da ni pomembna velikost, vendar tehnika. Kar po domače pomeni, da ima majhnega. Nisva se dolgo obotavljala, kar takoj sva začela. Ni hotel, da vidim velikost njegovega, zato mi je z ruto zakril oči ko sem bila že slečena. Nato se je še on slekel in mi pokazal, da je res pomembna le tehnika in ne velikost. Občutila sem, da ima manjšega, kot katerikoli moški z katerim sem do zdaj, in sicer z tako velikostjo ni moral ustvariti takšnega užitka kot močan vibrator katerega ima učitelj, vendar me je zadovoljil. Ne vem kaj je delal, vendar mi je prav prijalo. Čeprav je bil majhen, je bil trd, potreben. Po par minutah sem že kričala. Skoraj bi mi prišlo prej kot njemu. Prišlo nama je skoraj istočasno. Neverjetno. Takšnega moškega še nisem srečala, ob katerem bi mi prišlo istočasno kot njemu, pa še njegovo premoženje je bilo majhno... No, vse je v življenju enkrat prvič. In to je dokazal, ko mi je prišlo še drugič. Rekel je, da sovraži, če mora punca fafati fantu, obožuje pa, če lahko on liže punci. Kar prepustila sem se toku. No, jezik pa je imel kar dolg in točno je vedel kam ga naj vtakne. Točno je vedel kje najbolj paše. Bil je pravi profesionalec. Nihče še mi ni dal orgama z jezikom. Z njim bi se jaz dobro razumela. Imel je močno roke, ko mi je stiskal opsje med tem ko me je lizal. Z njim sem si izmenjala celo številko, če bi kdaj postala potrebna, ko končam z to službo. Do zdaj ga še nism poklicala. ko sem odšla, mi je plačal. Oba sva bila zadovoljena drug z drugim. in res je pokazal, da ni pomembna velikost, temveč tehnika... Takrat sem si želela da bi bile vse stranke takšne... (se nadaljuje)


12. 07. 2007, 20:14

Vroča noč kljub žalosti

Vsebina tega bloga ni primerna za mladoletnike, zato ga, prosim, osebe mlajše od 18 let ne berite!

 

Pomembne stvari prejšnjega vpisa: Učiteljeva žena je nenadno sporočila učitelju, da se želi ločiti, ker je našla nekega bogatega italijana. Sicer pa je poročen par dobil svoje zadovoljenje po dolgem času...

 

Ko sem se vrnila k učitelju, je bil ta še vedno žalosten. Svojo ženo je imel res rad. Odločila sem se, da ga malo razvedrim. Skočila sem v nova oblačila in to čisto posebna. V kletni sobi z oblačili, se je med posebnimi oblačlili našla tudi obleko iz železa. Obleka ni prekrila niti oprsja, niti mednožja. To je bilo še toliko bolj vroče. Obula sem visoke petke, da se je ja slišalo, da prihajam proti njemu, a on se ni obrnil, zato sem ga objela od zadaj in mu na uho šepnila: ''Pozabi ženo, saj imaš mene.'' Šele takrat se je obrnil. Žalost ga je takoj minila. Vrgel me je na posteljo in se začel slačiti. Tokrat je želel divje. Čeprav je imel malo manjšega, je potiskal tako močno, da je še mene bolelo. Tokrat ni potreboval nobenih pripomočkov. Saj ne vem, če je to počel iz strasti ali iz obupa ali pa iz žalosti, ampak butal je vame, dokler se ni olajšal. Olajšal je tudi mene... Ne vem ali je res pozabil na ženo, ali pa je bilo to od sexa, vendar je bil res boljše volje. Ko sem se preoblačila, sem se zavedala, da se ga zdaj ne bom nikoli več rešila, razen, če se vrnem v Slovenijo. Vendar, če malo skočim v prihodnost, to ni bil razlog, zaradi katerega sem se vrnila... Ta razlog boste izvedeli šele v zadnjem vpisu, če boste spremljali moj blog ves čas... (se nadaljuje)


11. 07. 2007, 20:43

Čisto posebna naloga

Vsebina tega bloga ni primerna za mladoletnike, zato ga, prosim, osebe mlajše od 18 let ne berite!

 

Glavne stvari prejšnjega vpisa: Po moji prvi nalogi sem se vrnila k učitelju, kateri je od mene zahteval, da zadovoljim še njega, namesto tega pa sva knčala oba zadovoljena kot kdajkoli prej.

 

... (nadaljevanje) Z učiteljem sva se dogovorila, da mi bo vedno dal navodila za naslednjo nalogo v šoli, pred nalogo pa pridem do njega po primerena oblačila. Tako je bilo tudi pri moji drugi nalogi. Bila je čisto posebna naloga. Zadovoljiti sem morala moža in ženo, ki sta bila poročena že čez 15 let. Njuno spolno življenje je bilo vedno slabše in zdaj ne vesta kaj naj še naredita. On ne zadovolji nje, ona pa ne zadovolji njega. Vse sta že poskusila - spolne igračke, video kasete z posnetki spolnosti, tudi z tabletami, pa jima enostavno ne gre. Tukaj pa vstopim jaz v igro. Nisem imela pojma kako ju naj pripravim do tega, da se zadovoljita, če še sama nista mogla ugotoviti kaj naj naredita... Dobro, poskusiti ni greh (to sta si verjetno mislila tudi sama, ko sta naročila mene). Moja teta je bila kot vedno v službi, zato sem lahko tudi jaz šla mirno opravljat svojo službo. Prišla sem do učiteljeve hiše. On me je pričakal ves objokan. Nič sexa danes, zgleda... Povedal mi je, da se bosta z ženo ločila, da si je našla nekega bogatega italijana... Jaz pa nisem imela časa za ta objokavanja... Hitro sem stekla v klet in se preoblekla. Bila sem namreč že pozna. Oblekla sem se zelo pomanjklivo. Kratko majico z velikim dekoltejem, ki je bila odprta na straneh in zelo kratke hlačke, za sabo pa sem vzela še nekaj spolnih igračk. Učitelju sem obljubila, da ga bom potolažila ko se vrnem... Poklicala sem taxi (vem, da ni varno naročati taxi - nikoli ne veš kdo ga vozi...), ki me je zapeljal k potrebnima zakoncema. Ko sem vstopila sem takoj opazila problem. Med njima ni bilo nobene strasti... Dobila sem idejo - ženo sem oblekla v vroče perilo, katerega sem po pomoti vzela zraven z spolnimi igračkami, moža pa pripravila tako, da sem mu ga malo fafala medtem, ko se je žena preoblačla. Zatrdila sem mu, da to delam le službeno in ne ker bi mi bil všeč ali da bi ju želela ločiti z ženo, amapk njegova močna palica enostavno ni hotela postati trda, do trenutka, ko je njegova žena vstopila v sobo v vročem perilu. Možu so skoraj padle oči iz jamic. Nato sem ju gledala, da vidim v čem še je njun problem. Začela sta se strastno poljubljati - takoj se je pojavila tista potrebna strast med njima... On jo je počasi slačil, ona pa njega. Nato jo je on poljubljal vedno nižje. Ko je prišel do dojk, jih je zažel lizati in ravno takrat se je ona nasadila nanj. Mož je le zakričal, vendar mu še ni prišlo. Nato sta vsaj 5 minut jahala močno, v strasti. Oba sta kričala, saj že dolgo nista dobila orgazma. Opazovala sem, kako je velik penis prodiral v njeno muco. Oba sta bila vlažna - penis in muca. Tudi mož in žena sta uživala. Tako majhen detajl sem morala spremeniti, pa sta že dobila zadovoljenje, katerega sta iskala že leta. Ko je obema prišlo, sta mi bila tako hvaležna. Vse kar sem lahko jaz naredila, je bilo, da sem dala ženi naslov najboljše trgovine z erotičnim perilom. Za to sta mi plačala dvojno. Denarja niti nisem štela. Ko sem odhajala, sta se že strastno poljubljala. Me res zanimakakšno tehniko sta uporabila tokrat... (se nadaljuje)


10. 07. 2007, 20:44

Po prvi nalogi - še 1x z učiteljem

Vsebina tega bloga ni primerna za mladoletnike, zato ga, prosim, osebe mlajše od 18 let ne berite!

 

Glavne stvari prejšnjega vpisa: Dobila sem prvo nalogo v moji novi sužbi. Zadovoljiti sem morala 30-letnega gospoda, ki mi je za to plačal tudi veliko vsoto.

 

...(nadaljevanje) Ko sem končala z mojo prvo nalogo, sem se vrnila nazaj k hiši učitelja, da mu vrnem oblačila. Ko sem se preoblekla, sem ga vprašala, kaj ima praktično on od mene, če pa ves denar, katerega dobim, poberem jaz sama. Odgovoril mi je takole: ''Dobro da si vprašala. Poglej, zame dela cela kupica mladih in starejših punc, pa nobena ni tako dobra kot ti. Z tabo sem imel najboljši sex življenja. Ti mi buriš fantazije. Kaj bi jaz vse delal z tabo. Veš, moja žena ne ve za to klet. Mislim celo, da ima ljubimca. Torej od vseh drugih prostitutk imam denaren dobiček, od tebe pa zahtevam fizičen dobiček, se pravi vsaj 1x na teden zahtevam sex z mano.'' Takole pa sem na to porekla jaz: ''Ja, tega ni bilo v pogodbi, ali kdaj koli prej omenjeno, vendar tako ali tako ga bom potrebovala, tako da, sprejmem. Enega si tako že dobil.'' Ja, enega je že dobil, pa je želel še več. Od tistega dobrega sexa z stranko sem bila tako zelo orgazmična, zato sem privolila. In zadovoljil me je še bolj kot prvič takole: zavezal mi je oči z ruto, tako da nisem mogla vedeti kaj bo naredil z mano. Potem me je vso slekel, čeprav sem bila brez spodnjega perila, mi je slekel tudi minico. Potem me je z vrvjo privezal na posteljo, nato pa je vzel neko mašino, nek stroj, podoben vibratorju, le da še vsaj 10x močnejši. Vstavil ga je vame in ga vključil. Ko je to začelo delovati, to je bilo, kot da bi kdo streljal v mojo muco z pištolo, takšna bolečina. Če ne bi bila zavezana, bi se branila. Zato me je zavezal. Kričala sem: ''Nehaj, ustavi to stvar, auuuuu, neeeeeeeeeee!'' Še jokala sem. Poskušala sem se odvezati, pa nisem mogla... Bilo je tako divje, tako močno, tako hitro... Kod, da bi mi bik ruval špičast, našiljen in dolg rog v lulo - 1, 2, 3 potisne rog v lulo... 1, 2, 3 postisne rog v lulo v zelo hitem tempu... Ampak potem, mi je vedno bolj pasalo. Pomirila sem se. Še vedno sem kričala, ampak začela sem uživat v hudičevi bolečini. Zato me je odvezal in postavil na vse štiri. Nato je potisnil svojego hrenovko v mojo zadnjično odprtino. Odspredaj nek močan vibrator, odzadaj pa on. Prav pasalo mi je. To je bilo še bolje kot stranka, katero sem zadovoljila kakšne pol ure prej. Bila je tako močna bolečina, da sem resnično jokala, ampak ko mi je prišlo, pa je vibrator še vedno vibriral v moji luli... To je bil tak občutek, da ga ne gre opisati. Njemu je prišlo par minut zatem, zato je vibrator po mojem orgazmu deloval še par minut. Ko mu je prišlo, je vibrator vzel iz moje muce. Iz nje je tekla sperma. Cedila se je, kot da bi stisnil limono. Nato mi je odvezal oči. Ko sva končala sem se oblekla in odšla tako zadovoljena, kot še nikoli v življenju... (se nadaljuje)


9. 07. 2007, 20:52

Prva naloga

Vsebina tega bloga ni primerna za mladoletnike, zato ga, prosim, osebe mlajše od 18 let ne berite!

 

Glavne stvari prejšnjega vpisa: Poklical me je k sebi domov, da me je preizkusil in moja ocena je bila odlična.

 

Zjutraj sem prišla v šolo. Ko sem hodila proti svoji omarici, me je nekdo zgrabil za roko in me potegnil v razred. Bil je učitelj. Dal mi je listek z napotki, kje in kdaj se sestanem z prvo stranko. Prvo stranko, kateri se bom prodala. Vsota je bila kar velika. Ura je bila primerna, sej moja teta takrat dela... Torej to je moja prva služba. Učitelj mi je ukazal, da se še pred prvo nalogo pridem k njemu preobleči, saj ima on točno določene uniforme za tako službo. In res sem šla. Peljal me je v klet, tja kjer sva prvič in zelo divje. Klet je imela še eno sobo, kjer je bilo na tisoče oblačil, majic, hlač, spodnjega perila, kopalk... Jaz sem morala zbrati en komplet od tega. Zbrala sem rdečo minico in tanko majčko, takšno, da se je že skoraj videlo skozi vse. In seveda sem bila kot vedno brez spodnjega perila. Ko me je učitelj pogledal, je rekel, da izgledam perfeknto, za gospoda, katerega moram zadovoljiti. Dal mi je še zadnje napotke, ti so bili, da gospod ne mara spolnih igračk, le močan sex. Torej popolno. Odpravila sem se k njemu domov, saj je bilo takšno navodilo. Pričakal me je moški, okrog 30 let star. Ogledal si me je in mi ukazal, da vstopim. Vstopila sem in ga vprašala, če kar takoj začneva, ker sem že močno potrebna. On je stopil do mene in potipal moje prsi. Rekel je: ''dovolj velike.'' Potem je šel z roko pod mojo kiklo in mi dva prsta potosnil v muco, tako da sem občutila bolečino. Rekel je: ''perfektno.'' Potem me je vrgel na kavč in mi slekel tako ali tako že skoraj prozorno majico in kiklo. Nato je slekel sam sebe in ko me je hotel napičiti, sem ga ustavila in mu ukazala, da naj se on vleže na kavč, da bom jaz vodila sex. Potem sem se jaz napičila nanj. Na močnega korenjaka, ker je bil res trd. Tudi on je bil zgleda zelo potreben. Imel je imeninten kavč, ravno dovolj velik, da sva se med jahanjem lahko razkomotila. Jaz sem tako kričala. To je bil še boljši sex, kot tisti z učitljem. On pa ni nič kričal. Zgleda, da je dokazoval svojo moškost. Ko pa mu je prišlo, pa je zakričal kot zmešan. ''Ti še ni prišlo,'' je vprašal. Odogovorila sem, da ne, ker mi še res ni prišlo. Potem pa je šel z dvema prstoma vame. Tako dolgo me je zadovoljeval, da mi je prišlo. To je moški, ki te zadovolji, čeprav ti med sexom ne pride! Potem je name vergel veliko vsoto denarja. Jaz sem preštela, se oblekla in odšla... (se nadaljuje)


8. 07. 2007, 20:00

Pri njem doma

Vsebina tega bloga ni primerna za mladoletnike, zato ga, prosim, osebe mlajše od 18 let ne berite!

 

Pomembne stvari prejšnjega vpisa: Učitelj mi je ponudil službo z velikim dobičkom, in po razmisleku sem jo sprejela. Dala sem mu mojo telefonsko in on meni njegov naslov. Ko me bo poklical pa moram k njemu, da me preizkusi...

 

Zvečer, ko sem se odpravljala spat, bilo je okrog desetih, je zazvonil moj telefon. Bil je učitelj, z naročilom, da moram takoj k njemu. Teti sem se zlagala, da grem z prijateljico v nočno knjižnico (če to sploh obstaja...) oblekla sem minico in kratko, oprijeto majčko... Ko sem pozvonila na njegova vrata, jih je takoj odprl... Zgleda me je že čakal. Bil je normalno oblečen. Peljal me je v klet. Sem se že bala, da me bo zprl v klet, pa je imel tam veliko zbirko spolnih igračk. Vprašal me je, če jemljem hormonske tabletke. Seveda jih, drugače se ne bi pustila tistemu fantu v šoli. Učitelj je rekel, da si naj izberem eno igračko. Izbrala sem lisice. Potem sem jih morala uporabiti. Zavezala sem mu oči, nato sem ga počasi slekla in ga z lisicami priklenila na posteljo. Ko je bi tako nag, sem videla njegovega. Ni bil posebno velik. Vseeno sem ga vzela v roke. Malo sem ga vlekla po rokah, na to pa sem se enostavno nasadila nanj. In potem sva divlje jahala. On je skoraj bolj kričal od mene. Njegov majhen mož je bil tako trden. Prav prijalo mi je tako skakati ponoči. Ponoči ponavadi postanem potrebna. Njemu je prišlo prej kot meni, zato mi jo je moral lizati. Pa mi je le prišlo. Rekel je, da sem popolna in da se vidiva jutri v šoli, ko mi bo dal nadaljna navodila... (se nadaljuje)


7. 07. 2007, 20:28

Ja!

Vsebina tega bloga ni primerna za mladoletnike, zato ga, prosim, osebe mlajše od 18 let ne berite!

 

Glavne stvari prejšnjega vpisa: Ko sem bila stara 17 sem se preselila v ZDA, kjer sem hodila na šolo. Prvi dan me je učitelj zalotil z nekim učencem iste šole pri spolnem odnosu. Ko se je učenec pobral iz razreda, mi je učitelj ponudil službo z velikim dobičkom.

 

... (nadaljevanje) Učitelj mi je ponudil službo, kjer bi zaslužila veliko več, kot v katerikoli drugi službi, jaz pa sem tam ležala, samo z minico brez spodnjega perila in razprtimi nogami. Vsala sem se in začela oblačiti. Nato sem mu rekla, da trenutno ne potrebujem denarja. In ko sem že koraj želela oditi iz razreda. Me je prijel za roko in rekel: ''Vidim pa, da si zelo potrebna...'' To pa ja, sem mu rekla... On pa me je pogledal z tistim pogledom ''potem pa razmisli''. Stopila sem pred njega in ga vprašala o kakšni službi govori, on pa je je poljubil. ''Razumeš?'' Me je vprašal. ''Vi želite, da se za vas prodajam?'' In rekel je točno tako. Izjavil je, da imam zelo lepo telo. Da imam obline precej večje, kot njegova žena, urejeno imam muco, pa tudi odvečnih kilogramov nimam... Rekel je, da sem popolna. Da ni nobene boljše. Za sekundo sem razmislila in rekla sem: ''Ja, zmenjeno.'' Potem pa je rekel, da me mora seveda preizkusiti. Jaz sem ga samo pogledala kot da je nor... Ampak seveda ne tam. Rekel je, da je njegova žena na mesečnem službenem potovanju in da je sam doma. Pustiti sem mu morala številko, da me bo poklical, kdaj naj pridem k njemu. Dal mi je še njegov naslov in potem sem odkorakala iz razreda... (se nadaljuje)


6. 07. 2007, 13:39

Kako se je vse začelo

Najprej naj opozorim, da to ni material za osebe mlajše od 18 let, zato bloga mlajši od 18 let prosim ne berite!

 

 

Pred osmimi leti, sem se preselila k teti v Ameriko, v ZDA. Bila sem še mladoletna - stara 17 let. Tam sem poskusno hodila v šolo - starši so me za eno leto poslali v šolo, in če bi se obneslo, bi me vpisali na nadaljno šolanje v Ameriko. Ko sem prišla prvi dan v šolo, mi je učitlelj ukazal, da naj pridem po pouku k njemu. In šla sem, ko pa sem prišla v njegovo učilnico, pa je bil tam nek fant. Eno leto starejši od mene. Vprašala sem ga kje je učitlelj, pa mi je odgovoril, da ga je poklicala neka sodelavka in da ga naj počaka 20 minut. Vse kar mi je prišlo na pamet da bi rekla je bilo: ''Super!'' Potem sva se na kratko pogledala in ko sem pogledala vstran je že bil pred mano. Rekel je koliko sem stara. Še preden sem mu lahko odgovorila sva se poljubljala. Potem je on rekel: ''Sej imava 20 minut.'' Njegove ustnice so bile vroče. Popolnoma vroče. Njegove dlani pa hladne. Čutila sem jih, ko mi je slačil majico. Čisto sem se vživela, zato sem še jaz slekla njegovo. Oblečeno sem imela krilo  in ko je on šel z roko pod njo, je ugotovil, da ne nosim spodnjega perila, zato me je peljal do prve mize in me vlegel nanjo. Nato je sam odpel hlače, ven pa je vzel vsaj 15 cm dolgega. In bil je trd. Ko ga je zarinil vame sem občutila takšno bolečino, da sem kar zakričala. Nato je vsaj minuto butal vame in sva kričala. Čudno, da naju ni nihče slišal. Potem pa sem bila vedno bolj blizu. Vedno bolj me je bolelo. Bila sem vedno bolj blizu tistemu božanskemu občutku. Potem pa so se naenkrat odprla vrata. Bil je učitlj. Fant, ki je bil na meni ni nehal, zato je učitelj stopil iz razreda in počakal še 5 minut, da sva končala. Ko mi je prišlo, sem se počutila blaženo. Prav blaženo. Nato je fant oblekel hlače, vzel stvari in stekel iz razreda, nakar pa je vstopil učitelj in mi ponudil službo, v kateri bi zaslužila veliko več, kot v katerikoli drugi službi... (se nadaljuje)


Avtor vsebine tega eDnevnika je sexyx.
Pogoji uporabe - Varovanje zasebnosti - e-pošta: info@eDnevnik.si
Vse pravice pridržane. © 2005-15 eDnevnik